Federatia PUBLISIND, organizatie reprezentativa la nivelul sectorului de activitate Asistenta Sociala ureaza  La multi ani tuturor angajatilor din sistemul national de asistenta sociala”

In fiecare an, in  a treia marti a lunii martie, se serbeaza in lume Ziua Mondiala a Asistentei Sociale, astfel astazi 20 martie, este ziua celor ce lucreaza in acest sector, a celor care se ocupa de persoanele defavorizare.

Ziua Mondială a Asistenței Sociale este dedicată promovării contribuției asistenților sociali și a serviciilor sociale in ansamblul lor  la o dezvoltarea socială , economică și sustenabilă.

Aceasta zi este o  oportunitate de a scoate in evidenta munca deosebit de importanta realizata de asistentii sociali si impactul pe care acestia il au in viata oamenilor care se confrunta cu probleme deosebite.

Federatia PUBLISIND asigura membrii, asistenti sociali, ca organizatia noastra se implica activ in profesionalizarea sistemului de asistenta sociala si in toate actiunile ce au in centru asistentul social.

La multi ani tuturor angajatilor din sistemul national de asistenta sociala”