Complex rezidențial în Bușteni

YAEL LUXURY APARTMENTS  este un complex de apartamente in sistem self catering format din 3 cladiri distincte, situate in Busteni, in zona Golfului Regal – Piatra Arsa, intr-un cartier extrem de linistit, cu acces facil din DN1.

Format din 24 apartamente cu doua camere, 6 studio-uri cu o camera si 4 duplex-uri cu trei camere ,complexul rezidential este situat pe un platou insorit ce va ofera cea mai spectaculoasa priveliste asupra masivelor Bucegi, Baiului si Caraiman.

Apartamentele sunt formate din  dormitor cu pat matrimonial marime king size, living spatios  dotat cu  TV cu ecran plat sicanapea extensibila pentru 2 persoane , chicineta proprie  modern echipata cu cuptor cu microunde , frigider, cana fierbator sizona de servit masa. Baile unitatilor de cazare sunt dotate cu cosmetice de uz personal, prosoape si uscator de par. Balcoanele generoase ofera zona de relaxare cu  priveliste panoramica spre munte atat din dormitoare cat si din living.

In curand la YAEL LUXURY APARTMENTS va punem la dispozitie sala de conferinte echipata la standarde internationale pentru un mediu de intalniri de afaceri atractiv si eficient , pentru training-uri,prezentari,seminarii,workshop-uri sau orice tip de eveniment. De asemenea la YAEL LUXURY APARTMENTS iti poti descoperi spiritul de aventurier intr-o excursie de neuitat cu peisaje unice pe poteci de munte. Fie ca esti incepator sau avansat , vei conduce propriul A.T.V in siguranta deplina alaturi de unul din indrumatorii nostri de grup sau poti opta pentru o excursie cu jeep-uri 4×4.

Pe langa confortul si privelistea panoramica asupra Bucegilor, la Yael Luxury Apartment 3, cel mai nou complex deschis, la sfarsitul zilei te poti relaxa  la centrul nostru wellness compus din Jacuzzi, sauna uscata, zona de relaxare si masaj cu uleiuri BIO de cea mai buna calitate.

Oferta: Membrii PUBLISIND beneficiaza de un discount de 15% din valoarea serviciilor de cazare, excursii cu jeep-ul, atv-uri, servicii de masaj, exceptie facand cele existente in promotie, sau serviciile care sunt deja reduse.

Contact – 0774.577.380 /0735.937.575 e-mail: corporate@yael-apartments.ro / yael.apartments@yahoo.com

Vă dorim vacanță plăcută!

Pentru a beneficia de reducere membrii Federației PUBLISIND trebuie să prezinte cardul/adeverința care să ateste calitatea de membru.

Prezentare YAEL Luxury Apartments: Click

Galerie Foto YAEL Luxury Apartments: Click

Puteți vizualiza oferta și pe site-ul dedicat ofertelor speciale pentru membrii Federației PUBLISIND: www.avantaje-publisind.ro/oferte/turism/