Federația PUBLISIND are un nou afiliat – Sindicatul Național ADSIND recent constituit la nivelul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). ADSIND face parte din domeniul PUBLISIND – Administrație Publică. De asemenea, începând cu 09 iunie 2022 Sindicatul Național ADSIND este reprezentat de 3 membri titulari și un membru supleant în comisia paritară din cadrul aparatului central APIA , potrivit Deciziei nr. 765/09.06.2022 de la nivelul APIA.

Calitatea de membru PUBLISIND, conform statutului, o poate avea orice organizație legal constituită, care aderă consimțit la statutul federației și formulează în acest sens o cerere de afiliere: https://publisind.ro/procedura-de-afiliere-la-publisind/. Federatia PUBLISIND, afiliată intern la Blocul Național Sindical și internațional la PSI/EPSU, totalizează în prezent aproximativ 35.000 de membri structurați într-un numar mediu de peste 60 de sindicate din 9 domenii de activitate. Cotizația este de doar 2 lei per membru de sindicat, minim în mișcarea sindicală din România.

PUBLISIND oferă afiliaților o expertiză îndelungată în planul negocierilor colective la nivel de  unitate și grup, precum si cu susținere în plan procesual pentru revendicarea unor drepturi. Mai mult, membrii Federației PUBLISIND au acces la o gamă largă de avantaje: de la prețuri preferențiale la abonamente telefonice (diverși furnizori), abonamente Medlife, discounturi consistente la SYNEVO și alte clinici, asigurări de viață, abonamente la săli de sport, duty free, restaurante, hoteluri și multe alte oferte care pot fi consultate pe site-ul special dedicat: https://avantaje-publisind.ro.