Federația PUBLISIND are un nou afiliat – Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), începând cu data de 17.10.2022. Sindicatul Angajaților din ONRC face parte din domeniul PUBLISIND – Administrație Publică și are în prezent aproximativ 1000 de membri.

Calitatea de membru PUBLISIND, conform statutului, o poate avea orice organizație legal constituită, care aderă consimțit la statutul federației și formulează în acest sens o cerere de afiliere: https://publisind.ro/procedura-de-afiliere-la-publisind/. Federația PUBLISIND, afiliată intern la Blocul Național Sindical și internațional la PSI/EPSU, totalizează în prezent aproximativ 35.000 de membri structurați în peste 60 de sindicate din 9 domenii de activitate. Cotizația este de doar 2 lei per membru de sindicat, minim în mișcarea sindicală din România.

PUBLISIND oferă afiliaților o expertiză îndelungată în planul negocierilor colective la nivel de  unitate și grup, precum si cu susținere în plan procesual pentru revendicarea unor drepturi. Mai mult, membrii Federației PUBLISIND au acces la o gamă largă de avantaje: de la prețuri preferențiale la abonamente telefonice (diverși furnizori), abonamente Medlife, discounturi consistente la SYNEVO și alte clinici, asigurări de viață, abonamente la săli de sport, duty free, restaurante, hoteluri și multe alte oferte care pot fi consultate pe site-ul special dedicat: https://avantaje-publisind.ro.