Încet, încet, turismul românesc își redeschide porțile pentru turiști. Bineînțeles cu atenție sporită asupra măsurilor de protecție care trebuie asigurate față de turiști.

Federația PUBLISIND deschide, așadar, seria ofertelor turistice cu prețuri și pachete speciale pentru membrii Federației PUBLISIND. Având în vedere contextul actual (pandemie, distanțare socială, măsuri de protecție) Federația PUBLISIND publică și actualizează ofertele de pe site-ul special dedicat membrilor (avantaje-publisind.ro) în măsura în care și unitățile de cazare (colaboratorii) vor răspunde solicitării noastre și ne vor transmite măsurile de protecție adoptate pentru o vacanță sigură.

Vă readucem aminte procedura de accesare a ofertelor speciale: Membrii Federației PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului/adeverinței de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND. 

Regăsiți mai jos Ofertă Specială pentru membrii Federației PUBLISIND – Hotel Fortuna Eforie Nord – Click:

1) Tarife 2020

2) Prezentare Servicii Hotel Fortuna

3) Măsuri de protecție pentru o vacanță sigură