UPDATE: Rezultatul intalnirii din data de 9 august 2017  ce a avut loc la Ministerul Sanatatii 

Federatia PUBLISIND a participat ieri, 09.08.2017 la sedinta desfasurata la sediul Ministerului Sanatatii  ce a avut ca tema –  Regulamentul-cadru, privind marimea concreta a sporului pentru conditii de munca prevazut in anexa nr II la Legea-cadru nr.153/2017 precum si conditiile de acordare a acestuia.

Delegatia PUBLISIND a fost formata din Pasare Nicolae- vicepresedinte PUBLISIND ( Asistenta Sociala) si presedinte al Sindicatului Salariatilor din DGASPC Gorj, Remus Boboc- presedinte al Sindicatului Salariatilor din DGASPC Teleorman si Milea Natalia- vicepresedinte Sindicatul Salariatilor din DGASPC Sector 3, partea ministeriala a fost reprezentata de Carmen Silvia Pop-Secretar de stat in Ministerul Sanatatii  si  Elena Ispas-Director Direcţia Politici Salariale in Ministerul Muncii si Justitiei Sociale.

Reprezentantii PUBLISIND au sustinut observatiile transmise si anterior, observatii ce au vizat Anexa nr.9. Principalele aspecte  au in vedere sintagma “ personalului de specialitate de îngrijire şi asistenţă, personalului de specialitate şi auxiliar” , sintagma ce nu cuprinde intreg   personalul din sector care ar trebuii  sa beneficieze de aceste sporuri precum si  posibilitatea cumularii sporurilor.

In proxima discutie ce se preconizeaza ca va avea loc in saptamana 16.08-18.08 se va discuta si cuantumul sporurilor in acord cu prevederile Legii 153.