Federația PUBLISIND a semnat cu Mol România un nou contract care oferă membrilor un nou discount: față de vechiul card, noul card MOL PARTNER MULTIBONUS oferă în plus următoarele discounturi:

  • discount de 0,22 lei/l (TVA inclus) la achiziționarea de carburanți Premium, benzină EVO 100 Plus sau motorină EVO Diesel Plus;
  • discount de 0,20 lei/l (TVA inclus) la achiziționarea de carburant de bază, benzină EVO 95, motorină EVO Diesel sau GPL.

Pentru a beneficia de toate discounturile, membrii Federației PUBLISIND trebuie să dețină noile carduri MOL PARTNER MULTIBONUS.

Membrii Federației PUBLISIND beneficiază de discounturi la achiziționarea de carburant de bază, benzină EVO 95, motorină EVO Diesel sau GPL, respectiv la achiziționarea de carburanți Premium, benzină EVO 100 Plus sau motorină EVO Diesel Plus.

Cardul PARTNER MULTIBONUS incorporează toate beneficiile cardului de loialitate MULTIBONUS, respectiv acumularea de puncte de loialitate și posibilitatea preschimbării lor în produse, precum și alte beneficii oferite de MOL România în cadrul programului Multibonus. Descrierea cardului MOL PARTNER MULTIBONUS se află pe site-ul www.multibonus.ro/partnermultibonus

Lista actualizată a stațiilor MOL România poate fi consultată accesând site-ul www.molgroupcards.com.

Discountul se acorda din pretul de vanzare afisat la pompa in momentul alimentarii

Prețul cardului MOL PARTENER MULTIBONUS este în valoare de 3 ron / card.