PUBLISIND a semnat recent cu ASIROM o polita de asigurare generala pentru toti membrii de sindicat fara exceptie. Negocierea a vizat o asigurare de grup la costuri cat mai reduse care sa acopere cazurile de deces din orice cauza, invaliditate, dar si un numar de pana la 45 de zile de concediu medical. Astfel de asigurari mai exista, insa garantam ca la un pret poate si de 10 ori mai mare decat cel negociat de noi. Toate sindicatele afiliate PUBLISIND care sunt interesate sa activeze pentru membrii lor aceasta polita, pot opta sa adere la grupul constituit, pentru un cost modic negociat cu greu de federatie.

Nu dorim nimanui sa se afle intr-o situatie in care trebuie activata asigurarea care este deja in vigoare la acest moment insa pentru multe familii un ajutor primit rapid in caz de nevoie este un colac de salvare. In caz de deces evident ca sumele vor fi incasate de familie, detaliile principale din care extragem cateva aspecte, urmand sa fie incarcate pe pagina www.avantaje-publisind.ro unde se gasesc si alte tipuri de oferte precum cea negociata recent de federatie, care permite o reducere de 100 lei la testul PCR pentru COVID-19 efectuat la laboratoarele Clinicii OK Medical, sau parteneriatul mai vechi cu Synevo care ofera 15% discount la analize inclusiv la testul imunologic COVID-19. :

Asigurarea Grup-FORTE ASIROM-PUBLISIND 2020-2021

Toti presedintii sindicatelor afiliate PUBLISIND sunt in posesia detaliilor care trebuie analizate in vederea solicitarii despagubirilor in diferite situatii. Trebuie retinut ca excluderea cauzelor preexistente (boli diagnosticate anterior semnarii contractului de asigurare) este o conditie inclusa in toate asigurarile de acest tip. Insa in situatii cu totul speciale, avand in vedere dimensiunile contractului la nivel de federatie, se pot discuta exceptii. Astfel, PUBLISIND completeaza din nou pachetul de servicii oferite membrilor sai pe linia protectiei ca si concept general, adaugand si o asigurare de grup foarte avantajoasa. Pe langa ofertele negociate in diferite domenii (telefonie mobile, tursim, asigurari etc), partea medicala care include si aceasta polita nenominala de grup este una deosebit de importanta care beneficiaza de maxima atentie din partea PUBLISIND.