Mitingul grefierilor din PUBLISIND a fost tamponat de autoritati pe criterii de… actiuni UE. Dar asta nu schimba cu mai nimic datele problemei. Miting oricum se va face. Doar ca pe 22 Martie si nu pe 15 cum a fost anuntat initial! Mai multe detalii aflam de pe pagina Sindicatului Dicasterial:

Deși am solicitat modificarea locației, ne-am lovit de un refuz categoric din partea acestora, refuz care trebuia comunicat, însă, încă din data de 8 martie 2019, dacă s-ar fi fost respectat dispozițiile art. 11 din Legea nr. 60/1991.

Vom solicita, oricum, punct de vedere oficial de la Primăria generală a Capitalei, în acest sens.

Am fi putut să mergem în piață și fără acest aviz, dar am preferat schimbarea datei mitingului decât să ne bruscăm cu jandarmii în piață. Astfel, am obținut avizare pentru data de 22 martie 2019, același interval orar 11:00-13:00, urmând a ne fi comunicat procesul-verbal în cuprinsul căruia au fost precizate detaliile organizatorice, după ce va fi semnat de către toți membrii comisiei.

Mitingul va avea loc fix în centrul Pieței Victoria, iar nu pe trotuar, așa cum sunt avizate alte adunări organizate în acest loc. Vom folosi amânarea pentru a ne organiza și mai bine.

Rămânem motivați și ne vom prezenta chiar mai mulți decât s-au anunțat pentru data inițială, întrucât suntem deciși să nu dăm niciun pas înapoi.

cititi mai mult