Inaintand pe linia identificarii de noi avantaje si facilitati benefice pentru membrii de sindicat in vremuri de criza, PUBLISIND a ales sa dezvolte segmentul de produse bancare si a inceput o serie de tratative cu cei mai puternici actori din acest segment de piata.

Dupa oferte deja active prin intermediul PUBLISIND, urmeaza prezentarea unui nou parteneriat care deschide alternative si optiuni care pot fi considerate superioare celor existente sau cel putin mai potrivite pentru anumite categorii de salariati.

Analiza bilaterala a posibilitatii de incheiere a unui parteneriat PUBLISIND-BCR de nivel inalt a dus la identificarea unui produs care devine accesibil membrilor PUBLISIND incepand cu data prezentului mesaj.

BCR identificata ca cea mai mare banca din Romania, a luat act de propunerea PUBLISIND si a dezbatut impreuna cu reprezentantii federatiei, pe parcursul unei serii de intalniri, specificul, structura, prioritatile precum si posibilitatile de acordare a unor facilitati distincte posesorilor de card PUBLISIND.

PUBLISIND devine coordonator al actiunii ce urmeaza a fi implementata in perioada urmatoare.

BCR a inteles ca numai ofertele cu discounturi evidente pot fi luate in calcul pentru un posibil parteneriat cu federatia noastra si a construit un plan special plecand de la cardurile de salarii si plafonul de salarii pus la dispozitie de banca (overdraft), inclusiv dobanda practicata.

In prezent, in sistemul administratiei publice, BCR are diferite Pachete de Beneficii Salariale (PBS) pe care le-a oferit salariatilor. Nivelul acestora variaza, majoritatea situandu-se intre 2 si 4.

PBS negociat in cadrul parteneriatului PUBLISIND-BCR este de nivel 10 ! Practic, mai mult de atat nu este posibil in Romania !

Plecand de la o dobanda la overdraft de 9,99 %, continuand cu conditiile preferentiale de comisionare sau creditare, precum si cu alte facilitati puse la dispozitia dvs. doar prin PUBLISIND, o mare parte dintre detaliile in legatura cu PARTENERIATUL PUBLISIND-BCR le puteti vizualiza aici si aici.

Mai multe detalii vor fi transmise presedintilor de sindicate, planul propus de BCR urmand sa beneficieze de o implementare etapizata. Miercuri 10 august 2011 va avea loc la sediul central BCR o intalnire intre conducerea bancii si liderii SNLP din Bucuresti (6 filiale) pentru precizari privind oferta, clarificari, instructiuni, algoritm exact de aplicare a planului convenit. Ulterior se vor realiza astfel de conexiuni zonale intre reprezentantii bancii si cei ai federatiei incepand cu institutiile/unitatile in care are procentul de membri este majoritar, modul de implementare fiind diferit de la caz la caz in functie de situatia din fiecare institutie/unitate.

Vom reveni cu detalii si va rugam sa ne adresati intrebari in cazul in care solutia gandita si propusa de noi prezinta interes pentru dumneavoastra.