Optimoda – noul partener al Federației PUBLISIND din categoria avantaje!

Membrii Federației PUBLISIND beneficiază de reduceri substanțiale în urma parteneriatului încheiat cu Optimoda, firmă specializată în consultanță profesionistă pentru alegerea ramelor pentru ochelari de vedere și a lentilelor potrivite.
Optimoda, prin intermediul celor 5 puncte de lucru situate în Bacău, Moinești și Focșani, pune la dispoziția membrilor de sindicat o gamă diversificată de rame, lentile oftalmice, lentile de contact, accesorii cât și consultul computerizat pentru stabilirea dioptriilor, acordând următoarele facilități:
– Consultație optometrică gratuită, necondiționat de achiziția de ochelari, pentru stabilirea corectă de dioptrii și măsurare tensiune oculară;
– 25 % discount pentru lentilele ESSILOR  de stoc (inclusiv lentile pentru protecție la calculator);
– 20 % discount la lentilele ESSILOR  de comandă (progresiv și bifocal);
– 20 % discount la toată gama de rame;
– 20 % discount la toată gama de rame de brand (Vogue, Guess, Ralph Lauren, Ray-Ban, Armani, Versace, Dolce&Gabbana, etc).

Membrii Federației PUBLISIND împreună cu familiile acestora beneficiază de discount doar la prezentarea cardului PUBLISIND.

Click aici pentru a afla mai multe despre Optimoda: site, pagină de Facebook

Mai multe informații despre avantaje, oferte, regăsiți pe site-ul dedicat special ofertelor încheiate pentru membrii Federației PUBLISIND, aici: https://www.avantaje-publisind.ro