Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp. Construit în anul 1974, hotelul a fost dat în folosinţă sub denumirea de Hotel Cioplea şi a creat o tradiţie în turismul montan de pe Valea Prahovei.

Dupa ani şi ani, păstrând aceleaşi standarde cunoscute, hotelul a renăscut în 2003 cu o nouă înfăţişare, cu acelaşi renume şi un nou nume: Belvedere.

Bucură-te de vacanţă şi relaxează-te în camerele noastre spaţioase şi însorite. Terasele te invită la aer, să priveşti minunata panoramă a munţilor, în timp ce te bucuri de un răcoritor suc de fructe sau un pahar de vin.

Încearcă una din 135 camere single, duble, triple, apartamente – amenajate pentru confortul şi atmosfera pe care ţi le doreşti. Toate camerele sunt dotate pentru a satisface cele mai exigente cerinţe cu: televizor, TV cablu, minibar, telefon, room service, wireless internet.

Membrii PUBLISIND beneficiaza de 10% reducere care se aplica la tarifele afisate in ofertele speciale ale Hotelului Belvedere.

Rezervarile se fac direct la locatie utilizand urmatoarele date de contact.

  • Adresa de mail pe care turistii isi pot trimite rezervarile este: office@hotelbelvedere.ro.
  • Numarul de telefon: 0743.189.255

Vă dorim vacanță plăcută!!!

Click aici pentru a consulta ofertele: Oferta 2020 Hotel Belvedere Predeal

Pentru mai multe oferte vizitați pagina dedicată ofertelor speciale pentru membri Federației PUBLISIND: https://www.avantaje-publisind.ro/