Regăsiți mai jos o nouă ofertă specială pentru membrii Federației PUBLISIND (turism, Hotel Răzvan***). Oferta include pachete de cazare și masă, dar și alte oferte speciale pentru membrii:

Prezentare Hotel Razvan***

Situat in zona centrala a Bucurestiului, pe Calea Calarasi, nr. 159, sector 3, Hotel Razvan * dispune de 42 camere, dispuse pe 5 etaje, fiind structurate in 13 camere matrimoniale, 25 camere twin si 4 camere single.

Toate camerele sunt dotate cu:

Aer conditionat (ventiloconvectoare);

Televizor LCD;

Telefon;

Bai dotate cu cabina de dus sau cada;

Uscator de par;

Consumabile hoteliere

Minibar;

Internet gratuit.

Pozitionarea la aproximativ 2 km de Piata Unirii si centrul vechi al orasului, la 3 km de Palatul Parlamentului si Stadionul National, face din hotelul nostru o alegere foarte buna atat pentru cei interesati de accesul facil la cladirile de birouri aflate in zona centrala, cat si pentru turistii interesati de viata de noapte sau vizitarea obiectivelor Bucurestiului.

Hotelul pune la dispozitia clientilor un salon de mic dejun aflat la demisolul cladirii si un restaurant a la carte, situat la etajul 6 al cladirii, cu o terasa in aer liber cu capacitate 30 locuri ce ofera o priveliste panoramica asupra orasului.

De asemenea, hotelul poate gazdui conferinte, seminarii, cursuri, prezentari, lansari de produse  si orice alt tip de evenimente corporate in cele doua sali de conferinte: Concordia cu o capacitate de pana la 80 locuri si Verbum pana la 60 locuri. Salile sunt dotate cu:

Videoproiector;

Sistem audio;

Microfoane;

Flipchart

Aer conditionat.

Acces la internet prin cablu si wireless;

Pentru aceste tipuri de evenimente, oferim variante de coffee break-uri conform standardelor si bugetelor Dvs.

Pentru orice detalii va stam la dispozitie!

Va asteptam cu drag!

Ofertă specială pentru membrii Federației PUBLISIND: Pachet cazare și masa (pensiune completa): 130lei / persoana.

Pentru vizualizarea și accesarea mai multor oferte speciale pentru membrii Federației PUBLISIND solicitați detaliile la:

Telefon: 0728 114 689

E-mail: rezervari@hotelrazvan.com

Web-site: www.hotelrazvan.com

Atentie!
Membrii Federației PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale prin prezentarea cardului de membru (sau adeverinței de membru) și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.