Datorită solicitărilor numeroase pentru Hotel Favorit, membrii Federației PUBLISIND vor beneficia în luna septembrie 2021 de oferte speciale pentru seriile membrilor de sindicat, oferte care includ pachete de masă demipensiune / mic dejun.

Hotel Favorit se află la doar 150 m de golful stațiunii Venus, o zonă cu o plajă largă și intrare lină în apă. Se întinde pe o suprafață de 10.000 mp cu o vegetație bogată, o zonă ce oferă liniște și relaxare, aproape de centrul stațiunii.

Cele 220 de camere sunt complet renovate, spațioase și dotate cu un mobilier modern și funcțional. Toate camerele beneficiaza de balcon, televizor, frigider încăpător și mobilier functional, cu dulap și spațiu de depozitare. Toate băile camerelor au în dotare cabină de duș de tip walk-in și obiecte sanitare de ultimă generație. Camerele au fost modernizate constant și complet în ultimii 4 ani și permit includerea unui pat suplimentar. Toate camerele au în dotare aer condiționat și internet wireless gratuit.

Hotel Favorit este locul ideal de cazare cu animale de companie pe litoralul românesc!

Consultați oferta aici – click pentru a consulta documentul integral:

 

Mai multe informații despre avantaje, oferte, pe site-ul dedicat special ofertelor încheiate pentru membrii Federației PUBLISIND, aici: https://www.avantaje-publisind.ro