Optiplaza este un brand românesc ce a luat naștere în anul 2004 și are, în prezent, 43 de magazine în toată țara, fiind lider de piață pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare și lentile de contact. În oricare dintre magazinele Optiplaza, consultanții noștri specializați vă vor ajuta să faceți cea mai inspirată alegere.

Magazinele au un mix de produse unic în România: la noi puteți găsi branduri de prestigiu precum Police, Guess, Ray-Ban, Furla, Carolina Herrera, Oakley, Dolce&Gabbana, Silhouette, Avanglion, PolarGlare, într-o combinație ce pune accentul pe ultima modă, inovație, accesibilitate și calitate garantată.

Membrii Federației Publisind cât și rudele de gradul I (copii, soț/soție) acestora beneficiază de următoarele oferte:

  • Gratuitate pentru serviciile oferite în magazine (determinări de dioptrii, adaptare de lentile de contact);
  • Discount 15% la orice produs existent în magazine încă de la prima achiziție realizată (ofertă permanentă in magazine);
  • Discount 30% pentru lentilele cu filtru de calculator (ofertă permanentă in magazine);
  • Discount 25% pentru achizitii online utilizand voucher-ul #corporateonline pe site-ul www.optiplaza.ro (ofertă permanenta pe site, exceptie fac achizitiile de lentile de contact Johnson&Johnson);

            Perioada promoției valabila exclusiv in magazine: 01 octombrie – 30 noiembrie 2019

  • Discount 25% la comenzi complete de ochelari de vedere –rama+lentile+montaj

ATENȚIE! Reducerile NU se pot cumula între ele, cu Cardul de fidelitate Smart 10% sau  cu alte promoții existente în magazinele Optiplaza si Optica Express sau pe site-ul www.optiplaza.ro, membrul federatiei hotărăște pentru care facilitate va opta!

IMPORTANT! Pentru a beneficia de oricare din ofertele Programului Corporate vă rugăm prezentați la achiziție cardul de membru Publisind sau adeverinta care atesta calitatea de membru.