Hotelul de 3 stele AQUA este situat în stațiunea Baile 1 Mai care se află la numai 2 km de Băile Felix si 4 km de Oradea, între satele Rontau și Haieu.
Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a făcut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afectiuni ale sistemului nervos central și periferic și afecțiuni ginecologice.
Efectul benefic al apelor termale din stațiune a fost descoperit cu foarte mulți ani în urmă. Primele tratamente care se făceau erau cu nămolul extras de pe fundul albiei pârâului Peța și din jurul izvoarelor termale. Acesta era aplicat direct pe părțile dureroase ale corpului și așa s-a descoperit efectul de vindecare și ameliorare a bolilor reumatice.
Hotelul AQUA vă pune la dispoziție personal calificat și servicii de care puteți beneficia în timpul vacanțelor petrecute aici.
 
Contact rezervări:0744559393
IMPORTANT! Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului/adeverința de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND!
Regăsiți oferta specială pentru membrii Federației PUBLISIND aici: