Dupa cum probabil stiti din mass-media, in segmentul telefoniei mobile si nu numai, se va naste in viitorul foarte apropiat un gigant cu care ceilalti operatori se vor lupta cu greu. Prima etapa a fost deja parcursa, respectiv fuziunea Cosmote cu Romtelecom, urmand preluarea ambelor de catre T-Mobile unul dintre cei mai importanti jucatori din acest domeniu, la nivel mondial. T-Mobile este marca a concernului german Deutsche Telekom. PUBLISIND colaboreaza cu Cosmote de multi ani, grupul de abonati la nivelul sistemului penitenciar fiind considerabil.

In asteptarea reconfigurarii companiei in formatul mentionat, PUBLISIND a solicitat Cosmote/Romtelecom o noua oferta, mai performanta si mai atractiva decat cele ale competitorilor promovate prin intermediul altor structuri asociative, cele mai importante, active si la noi insistem, fiind formate din politisti dar si din lucratori de penitenciare. Avand in vedere solicitarea PUBLISIND precum si istoricul relatiei de parteneriat, Cosmote/Romtelecom a avansat o oferta care este deja activa incepand cu data prezentului articol si care intruneste criteriile la care am facut referire.

Oferta de abonamente este facuta pe 4 paliere, varful de gama fiind abonamentul de 12 euro/luna in cadrul caruia abonatii au nelimitat si gratuit urmatoarele optiuni: minute nationale, SMS in retea Cosmote si in retele nationale, minute in retea Cosmote, minute in retea Romtelecom, minute internationale zona 1, precum si 1 GB trafic de date (in cazul depasirii plafonului, scade viteza de trafic fara a influenta pretul facturii).

Oferta Cosmote/Romtelecom 2014 dedicata PUBLISIND include si o serie de alte detalii cum ar fi subventii deosebit de consistente la telefoane mobile (inclusiv terminale din gama de varf) precum si 3 tipuri de tablete gratuite in cadrul unor anumite abonamente. Speram ca negocierea recent incheiata sa respecte asteptarile membrilor de sindicat si ale familiilor lor (!), astfel incat numarul de abonati sa creasca permitand PUBLISIND semnarea unor acorduri si mai avantajoase in viitor, atunci cand etapa de rebrand a companiei se va finaliza, respectiv incepand cu 2015.

Precizare: oferta este accesibila salariatilor care au calitatea de membru PUBLISIND, numai prin intermediul organizatiei. Se va completa un formular care reprezinta accept de retinere pe statul de plata al contravalorii facturii lunare iar centralizarea si plata acesteia este in sarcina sindicatului. Oferta nu poate fi accesata pe persoana fizica de la centrele Cosmote/Romtelecom ci doar prin intermediul sindicatului si al reprezentantului nostru de cont, fiind de tipul corporate. In acest sens trebuie constituite grupuri de abonati a caror marime este flexibila. Initial Cosmote stabilise o limita minima de 50 de abonati insa acest plafon poate fi flexibilizat de la o situatie la alta. ATENTIE la actualizarile ofertei, aplicate periodic!

Oferta Cosmote/Romtelecom 2014 dedicata PUBLISIND