Blocul Național Sindical, prin intermediul Biroului pentru observarea pieței muncii și a calității locurilor de muncă, a elaborat un proiect de lege ce își propune să modifice actualul Cod al Muncii astfel încât să restabilească echilibrul pe piața muncii și să pună legislația muncii din România în acord cu legislația europeană și internațională în materie.

Proiectul de lege a fost elaborat de prof. Alexandru Athanasiu și de Oana Cazan, experți recunoscuți în dreptul muncii, și a fost prezentat public la sfârșitul lunii martie 2012. Blocul Național Sindical lansează acest document în dezbatere publică pentru a culege opinii din partea tuturor actorilor din piața muncii și a oferi cea mai bună soluție legislativă pentru piața muncii din România.

Vă invităm să analizați modificările propuse de experții BNS și să ne transmiteți opiniile, comentariile și sugestiile dumneavoastră pe email bns@bns.ro, pe fax: 021-316.27.98, prin poștă (Strada Turturelelor nr 11 A, etaj 3, sector 3, București) sau online, astfel:

Fisierul pdf in format brosura poate fi descarcat urmand linkul de mai jos:

http://dlf.transfer.ro/transfer_ro-24apr-970dbcdd081a1b.zip

Fisierul pdf in format simplu se gaseste atasat

––––––––––––-

Responsabil diseminare – Departament Presa BNS

Dana Badea

presa@bns.ro
0749.158.803
021.316.27.98