Hotararea pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiţii de muncă prevăzut în anexa nr.II  ( familia ocupationala Sanatate si Asistenta Sociala) la Legea-cadru nr.153/2017 precum şi a condiţiilor de acordare a acestuia  se afla pe ordinea de zi a Comisiei de Dialog Social din Cadrul Ministerului Sanatatii ce va avea loc joi, 01.03.2018 .

Regulamentul a fost dezbatut in cadrul a doua intalniri de lucru cu federatiile sindicale reprezentative, la nivelul sectoarelor Sanatate si Asistenta Sociala. ( 2 intalniri diferite).

PUBLISIND a participat la aceasta intalnire si detaliile ( discutiile purtate precum si propunerile noastre) au fost transmise intr-o informare anterioara ce poate fi consultata aici. Forma ce urmeaza sa fie discutata maine poate fi vizualizata aici.

PUBLISIND este reprezentativa la nivelul sectorului Asistenta Sociala, iar anexa 9 din regulament este cea dedicata in mod special categoriilor de salariati pe care ii reprezentam.   In cazul in care aveti propuneri  suplimentare le asteptam pe adresa de e-mail federatia.publisind@gmail.com.

Asiguram membrii PUBLISIND ca actiunile noastre au la baza deviza noastra „ Respect profesional” iar o parte din propunerile noastre se regasesc in aceasta forma.

Descarca Regulamentul