Noi avantaje pentru membrii Federației PUBLISIND!

În atenția membrilor Federației PUBLISIND:

Federația PUBLISIND aduce noutăți în materie de avantaje cu servicii diversificate pentru membrii noștri. Vă invităm, așadar, să consultați portofoliul de mai jos care conține noile oferte. Prin click pe imagine sau titlu veți fi redirecționați către oferta integrală:

1. Braseria Bizo – Baia Mare

Se zice că omul este cel care sfințește locul, lucru care este cât se poate de adevărat și în cazul Braseriei Bizo, situată în Baia Mare, B-dul. București nr. 8 Județ Maramureș.

Membrii Federației PUBLISIND care vor trece pragul, pe lângă faptul că vor beneficia de o reducere de 10% la faimoasele produse, au și șansa să îl vadă pe antreprenorul care a pus bazele celei mai de succes braserii din întreg Maramureșul, urmărindu-și îndeaproape clienții: Aurel Bizo.

Mai mult, Braseria Bizo face un gest de lăudat pentru persoanele aflate în nevoie, oferind pachete cu mâncare gratuite oamenilor nevoiași, în fiecare seară, punând pachete cu mâncare pentru cine are nevoie de ajutor. Sunt gratuite. În fiecare pachet: un fel de mâncare gătită în aceeași zi, desert, pâine și apă. Toate gătite cu drag și împachetate cu grijă și igienă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Al Bundy – Baia Mare

Magazinul Al Bundy situat în Baia Mare, județ Maramureș, pune la dispoziția membrilor Federației PUBLISIND cea mai mare diversitate de modele de încălțăminte și culori, cu o reducere de 10% la produsele comercializate în magazin (cu excepția celor aflate deja la reducere) – vezi oferta aici:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Optica Kulcsar – Baia Mare

Optica Kulcsar, situat în Baia Mare, județul Maramureș pune la dispoziția membrilor Federației PUBLISIND o gamă diversificată de rame, lentile oftalmice, lentile de contact, accesorii cât și consultul computerizat pentru stabilirea dioptriilor – click aici pentru oferte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Fancy Flowers & Decor

Cu toții știm că florile sunt adevărate simboluri ale prieteniei, putând reprezenta cadoul perfect, pe care să-l oferim celor dragi, la ocazii speciale. De asemenea, se spune că florile lasă puțin din parfumul lor în mâna care le dăruiește.

FANCY FLOWERS & DECOR situat în Zalău, județul Sălaj pune la dispoziția membrilor Federației PUBLISIND o gamă diversificată de servicii și produse florale – click aici pentru oferte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Mundo Marmol

Cu o largă experiență în domeniu, societatea MUNDO MARMOL prelucrează marmură și realizează produse adaptate tuturor cerințelor. Echipa de specialiști în domeniu confecționează blaturi de marmură pentru bucătărie, baie, hoteluri, restaurante, pe care le prelucrează în funcție de preferințele și nevoile clienților. Mai multe detalii despre oferte aici:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Cadoria

Decembrie este luna cadourilor. Dacă dorești să-ți surprinzi familia și prietenii cu un cadou inedit, alege din varietatea produselor oferite de Direct Target! Tricouri, șepci, căni și calendare personalizate se vor transforma într-o amintire frumoasă pentru cei dragi.

DIRECT TARGET oferă membrilor PUBLISIND din toată țara, produse și servicii la prețuri preferențiale, aici: