Congresul BNS s-a incheiat intr-un cadru festiv potrivit aniversarii a 25 de ani de existenta si mai ales activitate sindicala. Componenta organului executiv al BNS s-a modificat: un presedinte, patru vicepresedinti si un secretar general, la care se adauga vicepresedintii pe sectoare de activitate ale economiei nationale.

Fosta pozitie de prim-vicepresedinte a fost inlocuita cu vicepresedinte simplu iar fiecare functie de vicepresedinte a primit atributii specifice, ineditul constand in repartizarea pentru una dintre aceste functii de atributii in relatia cu Parlamentul Romaniei. Vicepresedintii corespunzatori sectoarelor de activitate inlocuiesc vechile functii de secretari confederali.

Avand in vedere reprezentativitatea PUBLISIND dobandita in doua sectoare de activitate (administatie publica / asistenta sociala), federatia noastra este reprezentata in noul board al BNS de doi vicepresedinti ceea ce asigura o transmitere particularizata a problematicii, pe domenii, constituind un sprijin in strategia PUBLISIND de extindere continua in noi si noi domenii ale sectorului public.

Felicitam organizatorii unui eveniment aniversar dar si functional, de exceptie, asa cum a fost al 10-lea Congres BNS desfasurat la Palatul Parlamentului in perioada 1-2 Nov 2016 precum si noua echipa de conducere, validata prin vot, formata din:

  • Dumitru Costin – presedinte
  • Ioan Pisc – vicepresedinte
  • Minel Ivascu – vicepresedinte
  • Mariana Kneisner – vicepresedinte
  • Horatiu Raicu – secretar general