Seria negocierilor colective inițiate de Sindicatul DICASTERIAL alături de Federația PUBLISIND aduce noi premiere.

Victorie de răsunet pentru profesia de grefier!!

După Curtea de Apel Galați, un nou Contract Colectiv de Muncă a fost semnat și va fi valabil pentru toți grefierii și personalul auxiliar, conex și contractual din jurisdicția Curții de Apel Brașov.

In Contractul Colectiv de Muncă semnat la CA Brasov, printre o serie de drepturi obținute pentru membrii Sindicatului DICASTERIAL, sindicat afiliat Federației PUBLISIND, delegația Federației PUBLISIND a reușit să convingă partenerii de dialog social, ca ziua de 22 martie să reprezinte sărbătoarea grefierilor, a celor „nevăzuți” din Justiție, dar fără de care, sistemul nu ar mai funcționa.

”Am ales această zi în semn de recunoștință pentru voi, cei care ați răspuns „prezent” chemării Sindicatului DICASTERIAL, la cel mai mare manifest al grefierilor, personalului auxiliar, conex si contractual ce a avut loc în fața Guvernului României în acest an. Suntem doar la început de drum si avem nevoie, mai mult ca niciodată, de suportul vostru pentru a continua această luptă de redobândire a demnității acestei profesii. De aceea, mulțumim, încă o dată, membrilor pentru încrederea acordată și ii invităm pe colegii care încă nu sunt membri, să ni se alăture, pentru că numai împreună vom fi puternici!”